Rabobank spil in oplichting van Lienden en kompanen!!

Als ik wat wil lenen om verder vooruit te komen dan kan dat niet wegens teweinig inkomen! Maar als je van lienden heet en een holmaatje hebt bij de rabobank die barbara baarsma heet dan kan je ineens 115 miljoen euro lenen!

En maar doen in de reclames dat de banker er voor u zijn! Ja amehoela, nee sorry u heeft teweing inkomen. Nauw als ik het a had hoefde ik het niet telenen! Als ik ooit rijk mocht worden mogen de banken dan ook van mij dood vallen stelletje zakken vullers. Ga maar weer verder met wit wassen en crimineel geld weg sluizen! Dat Kunnen ze wel goed de banken in nederland. Service bij banken ik zie het niet. Alleen dat ze steeds moeilijker te bereiken zijn en steeds meer kantoren dicht doen. en er zowat nergens meer fatsoenlijk gepind kan worden zonder parkeergeld te moeten betalen om me eigen geld op te nemen in dit tiefes land!