Nederland is afvoer putje europa!

Het is me wel duidelijk geworden! er gaat niks veranderen in nederland!

Er word alleen gedacht in geld door onze roverheid! Van mij mag de oorlog hier beginnen! Ze hebben alles toch al stuk gemaakt! Dus heb weinig meer om te verliezen. Tis gewoon een geweldig kut land geworden. Alles voor de vluchtelingen en buitenlanders. Maar de burger kan een dikke vinger krijgen en het liefst moet je gewoon je smoel houden en betalen!!!

Maar de ellende die de regering heeft veroorzaakt in de afgelopen 12 jaar, is om je eigen kappot te schamen. Maar nee ze doen gewoon of we dom zijn? Of herinneren het zich niet! Stelletje leugenaars zijn het!

Reken er maar op dat de maatschappij nog veel meer gaat verharden, we gunnen elkaar niks meer en een hallo kan er ook al niet meer af!

Meneer kutten moet eens uit den haag komen en het land in gaan en vragen wat mensen daar er van vinden! En trouwens in denhaag kunnen ze de boel ook niet fatsoenlijke regelen. En fatsoenlijk praten al helemaal niet met hun gekanker dit en gekanker dat!