Geldmaat leugenaars!

Hier weer een mooi voorbeeld hoe we belazerd worden door de Nederlandse banken en regering!

Geldmaat heeft de pin automaten overgenomen en tijdelijk de pin automaten uit gezet tussen 23:00 en 7:00. Ivm die fijne groep met criminelen die het niet kunnen laten om gewoon te werken maar te stelen.

Dat was het excuus om de pin automaten uit te zetten tot er nieuwe pinautomaten waren.

Nu blijven de automaten dus uit voor altijd!

Maar nu komt het ze kijken via de pin automaten hoevaak hij word gebruikt! En aan de hand daarvan gaan ze dan beslissen of hij blijft of niet!

Zo kan kan ik het ook , als je niet kan pinnen omdat dat gele klote ding het weer eens niet doet of leeg of in storing staat.

Halen ze hem dus weg! Geldmaat is onderdeel van brinks. Oftewel slechte service en de mensen weinig betalen, en dan roepen dat het door Corona komt! Nee er zitten geld wolfen aan de andere kant bij geldmaat die het geen moer interesseert of wij bij ons zuur verdiende geld kunnen!

Dus bedankt hoor tieves regering voor het niet aanpakken van het tuig dat hier nu al jaren de dienst uit maakt, en jullie als een stel verdwaalde schapen er achter aan hobbelen.

En ook dat is het gevolg van het beleid van meer r(K)utten door geld boven alles te stellen en de menselijke maat in rap tempo onder de tafel is geveegd. Toeslagen affaire ,Spaar tax debacle. Oplichting door meneer oranje van 10miljoen.oplichter siewerd van lienden de moss groep. En zo kan ik nog wel even door gaan. En wij de burgers zijn daardoor de lul! Gek he dat mensen op andere manieren hun geld gaan proberen te verdien! Nederland is net een straf kamp. Een stap mis en we maken je helemaal lappot met boetes verhogingen dreig mails en incasso buros die geen menselijke maar hebben. Door de telefoon durven ze wel?! Maar als je naar ze toe gaat schuilen ze achter glas? Nederland is echt afgezakt onder het beleid van rutten en de rest van die oplichters die er zitten voor hun eigen belang omdat ze stiekem nog een paar bedrijven hebben die op de achtergrond hun geld opleveren. Voorkennis heet zoiets geloof ik! Maar in nederland kom je daar mee weg. Ik zou eens een belasting regel in stellen extreme winsten die niet netjes verkregen zijn ? Extra belasten met belastingen of een voor waarde stellen dat ze dan een deel van die winst terug in de maatschappij moeten stoppen om minder bedelden te helpen. Dan leren ze het wel af of rotten ze op naar landen die dat we prima vinden. Er zit geen rem op geld verdienen en dan veranderen mensen in monsters en verzieken ze de hele maatschappij met hun godcomplex

Dus nogmaals mijn complimenten aan de regering van afgelopen 12 jaar voor het zitten slapen en totaal onze belangen niet behartig heeft. Maar hun eigen belangen!