Rutte leeft in een fantasiewereld!

Tja wat moet je nu van meneer rutten denken met zijn boodschap? Geloofde ze toch al lang niet meer! Eerst alles kappot maken. Dan mensen met geld ook nog steun geven? en de kleine ondernemingen laten stikken. Laat Rutten zich eens druk maken over alle ellende die hij en zijn kornuiten hebben veroorzaakt de afgelopen 12 jaar! Merk niks van die menselijke maar bij de belastingdienst of incaso buro’s! Kan toch niets meer betalen aangezien al het geld al weg is voordat ik er zelf wat van kan gebruiken! Gaaf landje hoor rutten! Barst lekker met je gaaf landje! Misschien vanuit u positie gezien, maar ja u heeft geen last van de energie prijzen. U bevorderd alleen maar het inhalige gedrag van de mensen tegen woordig! Werken loont niet misdaad wel! Vooral in nederland met al zijn regeltjes. Boom hut verboden! Alles is onder tussen verboden! Maar gepakt worden is maar een klein risico vergeleken met wat de Nederlandse regering en belastingdienst ondernemers aandoet als je een keer een fout heb gemaakt of door omstandigheden in de problemen komt! Is het antwoord van de regering wij sturen alleen maar boetes en extra kosten om de staatskas te spekken! Niet on u te helpen! Wacht nog steeds tot geldmaat de automaat weer 24uur per dag gaan aanzetten? Zal wel nooit gebeuren brink kennende! Valt wel op alles waar brink opstaat is stervens duur en super slechte service!