Zelfs de raad van europa ziet het probleem maar de regering niet!

De gedragscode voor Kamerleden bestaat sinds 1 april vorig jaar. Die kwam er na kritiek van de Raad van Europa, die constateerde dat er in ons land maar weinig regels zijn met betrekking tot de integriteit van parlementariërs. Bron nos.

Van die integriteit is in heel nederland onder de grote bazen nergens meer te vinden in de kamer niet maar ook niet in het bedrijfsleven.

Daar draait alles om list en bedrig wat we van onze minister-president hebben afgekeken!

Als de kamerleden en minister president het doen en er mee weg komen dan kan en mogen zij het zeker toch ook! Want rutten wil alles privatiseren van n naar zijn klote laten gaan. En onder tussen lopen ze binnen en word ons maatschappij steeds harder en onleefbaarder en is het geen maatschappij meer maar ieder voor zich!

Onze regering zou zich moeten schamen stel incapable rand debielen! Dikke vinger opsteken naar de burgers en straffen van de burgers is het enige wat ze kunnen en hun rijke vrienden spekken met neven functies en inkomsten.

Dat moet u eens proberen inkomsten niet op geven aan de belastingdienst! Dan zal meneer rutten er persoonlijk voor zorgen dat dat genadeloos word afgestraft want in de ogen van de regering zijn we allemaal fraudeurs criminelen en niet te vertrouwen!

Er zou eens een hele grote spiegel voor het kabinet moeten worden neer gezet kunnen ze nog meer doen of er niks aan de hand is! Of zouden ze dan kots misselijk worden van hun eigen evenbeeld!