FLANDERIJN LUISTERT

Hahaha laat me niet lachen!

Ziet u de link onder wat kan er beter?

https://www.flanderijn.nl/luistert

Zo schijnheilig ze geven geen moer om je ze zullen alle middelen in zetten om je kapot te maken! Maar dat kan ik ook.

Tijd voor verzet in nederland tegen de regering die dit beleid toestaat om maar geld binnen te harken! Ten kosten van de burgers!

Tijd om die gasten zelf eens aan te pakken met hun god complexen, vergeet niet jullie zullen het panden toch een keer moeten betreden of verlaten. En aangezien ik zometeen veel tijd over heb zal ik er alles aan doen om deze mensen achter deze bedrijven het leven zeur temaken op elke manier die maar mogelijk is en met alle middelen die ik kan vinden!

Dreigen met dagvaarding en rechtszaak voor hou je vast wel 49 euro nadat ik al 700 had betaald. Nauw kom maar op! Trek je kut kop van je kut lijf af als er ook maar iemand van een incasso buro aan me deur durft tekomen.