DEZE REGERING MAG DOOD VALLEN VAN MIJ!!!

Ja hoor klootzak rutten met weer 100 euro extra kosten aan boetes gaan we het wel redden!

Weet je wat jullie met je hele belastingdienst kunnen doen! In de stront zakken door jullie zijn we nu helemaal kapot gemaakt! Stelletje achterbakse klerelijers!

Interbank nog zo een kut bedrijf, helaas komt de belastingdienst met een bedrag van 570 per maand vanaf volgende maand betalen???

Zou niet weten waarvan ik dat moet betalen!

Aan onze boekhouder BZB accounts en advies buro, hebben we ook geen kut, boekhouden in microsoft dynamics 365 bc kunnen ze niet ondanks onze expliciete vraag of ze daar mee overweg konden was het antwoord ja.

Maar niks blijkt minder waar en moeten wij dubbele boekhouding voeren.

Maar krijgen geen hulp advies of wat dan ook het is alsof wij niet bestaan!

Zo gaat het met alles in dit kut land iedereen loopt maar van elkaar te stelen!

Dus kabinet bedankt voor het kapot maken van alles wat ik had en trots op was!

Maar jullie vinden geld belangrijker en erger nog jullie behandelen kleine ondernemers als grote ondernemers wat oneerlijk is! Want kleine ondernemers kunnen geen tonnen wegsluizen voor zich zelf en met deze toren hoge kosten kan er ook geen personeel bij maar moet er eerder personeel uit zoals bij ons! Omdat een interbank niet mee wil werken met de lening!

Dus verdienen we nog minder per maand en kunnen we nog moeilijker aflossen tot het punt dat ik zeg bekijk het allemaal maar stop er dan wel mee!

De regering wil niet dat we werken want je word gelijk gestraft bij elk stapje dacht dat je belasting moest betalen naar hoeveel je overhoud na levens onderhoud maar niet in nederland daar telt minimum inkomen niet voor kleine zelfstandigen! Wij betalen de rekening voor de 80000euro die dat kut model met haar 28miljoen eigen vermogen aanspraak op heeft gemaakt om dat het kon!

Zo werkt dat in dit schijtland! Op tv zie ik ook alleen mar commerciële stront! Maar daar zitten wel de verkrachters en macht beluste mannen! Krijg echt de kriebels van dit schijtland! Moeten we dan zelf maar wapens kopen ? Schijnt heel makkelijk te zijn in nederland om aan een wapen te komen! En dan zelf maar aanslagen te gaan plegen op de regering om duidelijk temaken dat dit niet meer zo kan???? Dat kan toch niet de bedoeling wezen mensen??!

En in de maatschappij zitten namelijk ook mensen die belegen en alles maar kapot maken voor eigen gewin!

In de schoonmaak moeten we verplicht mensen opleiden! Doe ik dat maakt die man een trauma mee omdat er een cursist van het dak valt en overlijd!

Dat zou dan een betrouwbare opleider moeten zijn. Maar je zal best snappen dat het geen beste glazenwasser geworden is! En enige begeleiding was er amper. Wij moeten dat zelf maar verwerken!

Maar aan die zelfde bende moet ik wel pensioen premies afdragen en elke maand extra kosten omdat we over de zelfde kam gescheerd worden als bedrijven met miljoenen omzet!

Medewerker verziekt het bij een klant! Daardoor zijn wij een opdrachtgever kwijtgeraakt a 18000 euro omzet plus ontslag vergoeding er nog een overheen van 2400 euro waar deze medewerker zogezegd recht op zou hebben??? Dat is nederland!

Met dank aan klootzaak rutten!