Opgelicht waar je bij staat!

Beste mensen kan iemand mij uitleggen waarom alles hier 30 tot 50 % duurder is dan in landen om ons heen????

Voorbeeld 1: onderdeel voor koffie zet apparaat! Fixpart durft daar 9 euro voor te vragen? In duitsland zelfde onderdeel 5 euro plus verzend kosten. 4 euro verschil

Voorbeeld 2 Onderdeel voor onze cv installatie ik had een expansievat nodig, na wat googelen bied warmteservice er een aan voor 110 euro, dat is wel prijzig aangezien er in belgie 58 euro inclusief verzendkosten voor word gevraagd??? 50 euro verschil!???

Voorbeeld 3 De controller die ons cv systeem bediend dat is een uvr16x2 kost hier dik 650 euro als je hem al kan vinden in nederland! In duitsland kost hij 450 euro en 30 euro verzendkosten. Het programmeren van het apparaat vragen ze hier 600 euro voor in duitsland de helft? Gelukkig kan ik dat zelf.

Voorbeeld 4 Temperatuur sensor voor de uvr16x2 dat is een ntc temperatuur sensor vragen ze in nederland 35 tot 50 euro per stuk🤔 via aliexpress exact de zelfde sensor 11 euro gratis verzenden?????

Voorbeeld 5 Onderhoud bus, de Volkswagen dealer vraagt rond de duizend euro om de remschijven en rem blokken voor en achter te vervangen van een vw transporter t5 uit 2012. Ik viel zowat van me stoel!

Op ebay.de set remschijven en blokken voor voor en achterzijde bus opgezocht prijs 228 euro en 20 verzendkosten, dus ongeveer 250 euro. Heb thuis voor de deur op de straat met een professionele krik me bus opgekrikt de wielen verwijderd en de remmen en blokken vervangen en de remzuigers met een setje van hbm terug in gedraaid. Dat heeft me een half uur per wiel gekost! Dus in totaal ben ik ongeveer 2,5 uur bezig geweest.

Totale kosten 250 euro en 2,5 vrije tijd.

Besparing tov dealer 1000-250=750 euro🫢 dat noem ik oplichting.

Dus als u goedkoper u remmen wil laten vervangen van u vw bus?

Ik doe het voor de helft van wat de dealer rekent.

Of heeft u apparaat wat stuk is grote kans dat ik het kan repareren voor een schappelijke prijs.

Doe alleen geen koelkasten vriezers en dergelijke repareren.

Maar voor de rest kan ik een heleboel dingen repareren van telefoons tv’s speakers verlichting enz. Stuur een bericht en Mischien kan ik u helpen.