Denk niet dat nederland nog verrotter kan worden!

Lijkt wel als of geld binnen harken belangrijker is dan kwaliteit leveren.

Nog geen 11/2 jaar geleden nieuw raam in me bus laten zetten door een gerenommeerd bedrijf?! Springt er van de week zo een barst in de ruit zonder steenslag of zichtbare schade die de oorzaak van de barst zou kunnen zijn?dus kan niet anders dan een montage fout zijn lijkt mij!

Banden van nog geen 2 jaar oud gemonteerd door de kwikfit tijdens een vorige apk van de auto! Word de auto nu ineens afgekeurd voor de apk???

Profiel is nog dik in orde ?? Zitten er in alle 4 de banden droogte scheurtjes wat rede voor afkeur is!

banden set was dik 800 euro en zouden dan nu alweer vervangen moeten worden. Lekker troep verkopen jullie kwikfit!

En nee er is niet mega veel mee gereden aan kilometers!

Anwb service nog zo een kut bedrijf, die hebben liever dat ik de supermarkt overval om hun op tijd te kunnen betalen! gelijk incasso buro er op en weer 40 euro extra kosten! Wat een schijt land is het toch geworden.

Totaal geen begrip bij de anwb draait alles om de poen, het is een verkapt reclame buro geworden de anwb service behalve als je netje een regeling treft met ze dan mag je dood vallen.

En we hebben nooit pech met de auto en nu was de accu leeg en laten ze ons stikken! Dus heb ik het zelf maar op moeten lossen! Doen we dat voortaan ook wel wel zelf oplossen in dit waardeloze land.

Laten we nu maar niet beginnen over de slimme meters, want zoals het er nu uitziet registreert onze slimme meter veel te veel verbruik! En dat ka. Ik aantonen door dat ik alle elektrische verbruikers heb voorzien van stekkers en wandcontactdozen die ook het verbruik kunnen meten per verbruiker. Deze data word gelogd in een influx database, waarna er met grafana grafieken mee gemaakt kunnen worden om de data te visualiseren!

Deze data laat zien dat de slimme meter niet snel genoeg de pieken en dalen kan registreren. Dit tezamen met een te groot meet interval leid dat tot een enorme stijging van het stroom verbruik!

Tevens mist er een filter in de slimme meter die het beïnvloeden van de meter door externe emi invloeden zou moeten beschermen.

Dit probleem heeft de tu delft ook al aangetoond in 2017 met een onderzoek. Maar zoals we mogen verwachten in nederland houden de netbeheerders vol dat het niet mogelijk is, want de meter is getest door het Nederlands meet instituut en zou daardoor voldoen aan de eisen! Die overigens door onze roverheid is opgesteld!

Wij hebben namelijk een verbruik van meer dan 400kw per maand momenteel.ondanks dat ik alles heb geprobeerd om energie zuiniger te zijn! De verlichting hebben we vervangen voor laagspanning led verlichting door het hele huis(nergens een 230vac lamp), energiezuinige tv. Geen standby verbruikers.geen elektrische boiler voor het warme tap water want die is vervangen door een combinatie van een warmtepomp en stadsverwarming.

Conclusie we worden al vanaf 2016 opgelicht door de stroomleveranciers en mochten daar ook nog eens elke keer 40 euro boetes over heen betalen!!!

Bedankt hoor meneer kutte!