Gemeente nieuwegein geeft niks om de burgers!

En bedankt hoor gemeente nieuwegein na alle ellende dachten jullie we doen er nog een schepje boven op!

Hoop dat jullie dood mogen vallen met jullie schijt parkeer vergunningen!

Jullie kunnen net als die eikel van een rutte alleen maar straffen!

Ga maar weer verder dromen over jullie o zo geweldige gemeente huis waar jullie de hoofd prijs voor de verhuur van de ruimtes wilde hebben.

En nu weer voor miljoenen verbouwd mag worden.

Of pas na 3 jaar wakker worden dat er geen gemeente belastingen door de gemeente en dan maar even zonder brief drie keer in rekening brengen?!

Of mij op bellen of ik de woning gekocht had ivm een aanvraag die ik 6 maanden daarvoor gedaan had? Nee niet gekocht aangezien jullie niet hebben gereageerd?

Zo welkom zijn we niet op het gemeente huis aangezien ze maar op een paar (ongunstige) tijden open zijn. En er een sjagerijnig medewerker achter de balie zat

Lekker alles uit besteden aan qpark en mensen kekker pesten tot aan beslag legging toe voor 125 euro die we niet hebben.

Mag hopen dat u leven op rolletjes blijft lopen en u nooit een mis stap maakt want dan merkt u pas hoe een ongelofelijk kut land dit is geworden, gek he dat de criminaliteit de pan uit rijst. En het zullen er steeds meer worden want de regering intimideerrd ons al 10 jaar lang dat mag wel!!!

Nauw franciscus pertus n….. (gemeente) belastingdeurwaarde ik vind u een ongelijfelijke oetlul.

Die naam alleen al? En dan heb ik het laatste stuk van de achternaam weg gelaten.

Maar het is ook een merk vrooommm

Raad iedereen af zich met een bedrijf in de gemeente nieuwegein te vestigen!

Waar de bedrijfspanden worden opgekocht door urbanindustrial die alleen nette huurders willen en er alles aan zullen doen om je weg te pesten door advocaten in te zetten nadat wij voor hun een deur waren verhuisd zodat zij die extra konden verhuren.

Klootzakken zijn het. om ze vervolgens weer duurder te verhuren.

Slijmbal in zijn patserige porsche die waarschijnlijk niet van hem is maar van de zaak die een hoop geld heeft kunnen lenen voor weinig rente en maximaal belast aan de andere kant voor eigen gewin, en trots dat ze zijn joh!

Hoop dat jullie blij zijn dat jullie lekker bezig zijn om de maatschappij onleef baar te maken.

Alles voor de poen, he mensen geleert van rutte en kompanen!