Nederlandse regering geeft alleen om poen!

Voor de gene die het nog niet door hadden onze regering geeft alleen maar om poen!

En niks om zijn burgers, die moeten de mond houden on gewoon de belastingen betalen!

Ook al heb je het niet? Spaar tax. Zo ervaar ik nederland al vanaf me 16de je mag overal vet voor betalen maar reken maar niet op steun of enige hulp van de regering want dat kost ze geld en dat geven ze liever uit aan kunst a 160miljoen voor een schilderij en 200000 euro voor een plank hout met wat stenen er op dat is dan kunst. Welke rand debiel had dat verzonnen? Zeker weer zo een tehoog opgeleid figuur! Ze hadden beter de trap op kunnen meten in het nieuwe gebouw. had het na corona niet weer voor zoveel miljoen verbouwd te worden.

Het is me nu naar 12 jaar wel duidelijk dat de regering je alleen maar kapot wil maken financieel gezien. Want zo blijven de huidige machthebbers aan de macht en anders merken ze je wel aan als fraudeur.

Maar wat een gaaf landje !!!

Ben benieuwd wat de vluchtelingen van nederland vinden als ze 4 jaar moeten wachten in een opvang voordat ze worden toegelaten, en ze dan dus ook aan alle regels moeten voldoen en zich blauw mogen betalen aan belastingen en verplichte kosten die je door je strot worden geramd in dit schijt land!