PENSIOEN SVS OSB is een CORRUPTE BENDE

De schoonmaak in nederland word ook beheerd door een grote corrupte groep genaamd de OSB, SVS en de RAS.

Deze groep, die dus door de grote jongens beheerd word.(eigenaren van grote schoonmaak ondernemingen). En samen met de ras pensioenen en svs bewust al het mogelijke worden gedaan om het de kleine ondernemers zo moeilijk mogelijk te maken!

Ze zullen de pensioen premies gewoon bij je weg roven of je zelf wat kan eten of niet!

Dat doen ze dan door een schijt bedrijf als FLANDERIJN in te schakelen. Hallo ik ben geen nummertje hoor! En dreigen helpt niet ga ik alleen maar meer weerstand geven.

De ras weet best dat de meeste kleine ondernemers na 30 dagen betaald worden!

Dus doen ze na 14 dagen er 4 euro op(als er nog niet gestort is hoe moet ik dan betalen?)

Dan na 7 dagen gelijk incasso. Dan moet ik vaak nog op me geld wachten en hebben deze ratten de pensioen cowboys al weer extra kosten gerekend.

Dus ze zien liever dat je dan maar mensen ontslaat dan dat de ras cordares je ook maar iets te gemoed komt. Weet je wat jullie moeten doen lekker dood vallen met jullie hele klere zooi erbij!

Glazenwasser moeten diploma hebben. Dat moet bij de ras en svs! Kost nog een bak met geld ook en zouden ze moeten leren hoe je veilig kan werken! Maar aangezien alles in mijn leven extreem is en ik het onverwachte moet verwachten!

Verbaasde het me niks dat tijdens de cursus waar ik mijn medewerker naar toe had gestuurd voor de glazenwasser diploma van de svs. Er een cursist naar beneden is gevalen tijdens de training met een dodelijke afloop!

Toen hebben wij ook niks tot weinig gehoord bam de ras en de svs!

U kunt zich denk ik best voorstellen dat die medewerker geen top glazenwasser is geworden.

En dan behandelen deze tieves honden mij zo als oud vuil! Waar denken jullie dat lef van daan te halen!

Helaas worden wij door alles belazer van de boekhouder tot verhuurbaas.

Dus val allemaal maar kapot met je kut regels en geld!

Weer 2 medewerkers op straat!

Tis een groot kloteland geworden met de grootste criminelen die in de regering zitten!