Minister van Gennip zei de sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen!

Met het maatregelenpakket hoopt het kabinet ook mensen met een middeninkomen tegemoet te komen, al ligt de prioriteit bij de laagste inkomensgroep. Of dat niet te weinig is? Van Gennip: ,,Dit zijn enorme bedragen en dit gaat gezinnen met de laagste inkomens echt helpen. Maar we worden als land echt armer, want we importeren veel energie. Maar we kunnen niet alles voor iedereen compenseren, voor de middeninkomens kunnen we de effecten wel dempen. Maar de sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen.”

Ze weten dus wel hoe het moet maar doen dat in de praktijk dus niet.

De multinationals en grote bv’s hebben de voordelen en poen om zo min mogelijk belasting in nederland af te hoeven dragen.

Mogelijk gemaakt door firma list en bedrog rutten namens de regering!

Voor ons komt het toch allemaal weer te laat.

En moeten wij medewerkers laten gaan!