Ach in jullie is alles al omgevallen!

En dan gaat onze roverheid ons compenseren.

Zal wel weer niet voor ons zijn, vallen altijd buiten de bood! Je zou haast verplicht kinderen moeten nemen dan krijg je wel van alles maar als eigenbaar met een vrouwtje die ook werkt kan je dood vallen!

Mevrouw kaag , de kut heeft makkelijk lullen ,die voelt er geen centje pijn van.

Rond gereden in hun dike brandstof slurpende sloepen.

Lekker speechen en middel vinger naar de bevolking!

Gek he dat mensen steeds persoonlijker gaan dreigen richting de mensen die politieke bedrijven zogenaamd als volksvertegenwoordiger!

Politiek in nederland is, je hebt een bedrijf en dat wil je laten groeien. Dan ga je in de 2 de kamer zitten. Dan ga je ritselen en regelen zodat je daar de voordelen van kan plukken ten kosten van de bevolking. En dat doe je dan allemaal stiekem want je bent eigenlijk volksvertegenwoordiger maar wilt niet dat mensen dat weten want dan komt de ware aard naar boven waarom ze in de politiek zijn gegaan!

OM HUN ZAKKEN TE VULLEN!!!!

Tieves land!