Verduurzamen woning onbetaalbaar voor mensen zonder top inkomen!

Want het gaat alleen maar om geld verdienen!

Hallo mensen onze regering wil dat we aan het milieu denken en doen nu po pie joopie spelen met het thema milieu.

Ik heb vorig jaar geprobeerd ons appartement energie zuiniger te maken. Dat was aardig gelukt. Stadsverwarming van 180 euro per maand naar 50 euro per maand gekregen.

Dat waren aanpassingen aan het verwarming systeem en aan de afzuiging van de woning had een warmteterugwin unit gemonteerd en een stadsverwarming verdeler die Eneco niet wou leveren. Dat koste bij elkaar zo een 3000 euro. Zonder installatie kosten want dat heb ik zelf gedaan.

Nu in januari de kosten voor stroom zo gestegen zijn dat we weer op het zelfde bedrag zitten als dat ik niks had gedaan. Oftewel voor jan lul alles aan gepast.

Daarnaast als je in nederland wat wil kopen is het gemiddeld 30% duurder. Ten opzichte van landen om ons heen.

Een sensor voor een pomp van grundfos kost in nederland 393 euro inclusief, in Duitsland kost dezelfde sensor 239euro inclusief btw!

En zo is het met alles in nederland, controller om een warmtepomp en cv onderdelen aan te kunnen sturen kost hier dik 900 euro, in Duitsland 600 euro!

3x raden waar ik mijn spullen koop!

Dus niet in nederland, en 2 de hands werkt vaak net zo goed als je het even nakijkt voordat je het gebruikt.

Maar alles in nederland moet via een installateur, die je vervolgens een poot uitdraait.

Warmtepomp zou niet kunnen in een appartement zeiden ze! Kan niet bestaat niet in mijn ogen.

De boel opgemeten waar de installatie moest komen. En toen onderdelen gezocht. Want aangezien onze regering al mijn geld al heeft afgepakt door alle premies en boetes kan ik niet duizenden euros besteden die ik niet heb.

Dus een 2 de hands 2.2kw lucht water warmtepomp gekocht na wat research op marktplaats voor 250 euro.

Hier zit een monoblok warmtepomp in en elektrische ketel 6x1500w ,een boiler tank 150liter, een expansie vat en diverse kleppen en veiligheid ventielen. Dat heb ik allemaal uit de originele behuizing heb gedemonteerd en gereinigd.

Vervolgens heb ik een ijzer frame gemaakt die het gewicht van de onderdelen kan ondersteunen en die ik tegen de wanden kon monteren met een ijzeren rek er boven op voor de montage van de elektrische ketel en de boiler tank en buffervat.

Alle onderdelen zijn daarna weer op het ijzeren frame gemonteerd en aangesloten met leidingen.

Dit is best wat werk en ook niet heel makkelijk. dus vertel mij dan maar hoe die mensen met een wwtje of aow dit betalen kunnen meneer r(k)utten?

Want dit alles gaat ten koste van mijn bedrijfje die u al aardig heeft weten teslopen. In nederland is het andersom. Werken loont niet criminaliteit wel!

U zou zich moeten schamen! Maar u heeft er geen last van in uw gouden bubbel waar alles koek en ei is! Dit geld helaas maar voor een select groepje mensen meneer rutten. De rest leeft in een verpauperde bubbel waar alles rot is geworden ten kosten van die paar gouden bubbels.

Onze regering is totaal onbetrouwbaar gebleken, liegen en ritselen er op los! Kunnen zich niets herinneren. Maar vullen op de achter grond wel hun zakken!

Dacht dat het ook volksvertegenwoordiger hete als je voor de mensen op kwam. nu kan het beter volkuitbuitvertegenwordiger heten!

Het is een slappe hap de rechtstaat hier!

Net als onze minister-president rutten, slappe zak! Heeft ons weer een paar miljard gelost door dat voor uitschuiven en afschuif systeem.

Mijn vertrouwen in de maatschappij en bedrijven is na genoeg helemaal weg!

Leveren toch slecht werk, of half werk, en moet ik het alsnog overdoen. Liegen de zooi bij elkaar om je maar binnen te halen en laten je dan barsten, zoals boekhouders , juridisch adviseurs juresta lichten je op. Bedrijfengids lichten je op, die duizenden telefoon verkopers, lichten je op, partners van microsoft halen je binnen met mooie praatjes dynamicscloudsolutions.nl en laten je dan barsten zonder support of ondersteuning. Of de verhuurder urbanindustrial nog ergere mensen. Slijmen mooie praatjes maar wel de prijzen direct verhogen want ze gingen van alle aanpakken. Tis nog steeds niks aan gedaan ze zijn zelfs te beroerd om ons oude reclamebord te verwijderen. Zijn we 2 jaar verder!

En op microsoft hoef je al helemaal niet te reken voor hulp. Die hebben alles dicht getimmerd. Zodat je wel via een partner moet werken en microsoft zich kan verschuilen achter de partner, en je lekker laten barsten. Het zijn gewoon ordinair zaken vullers de partners van microsoft. Want gevoel of recht vaardigheid gevoel hebben ze niet. Denken alleen in euros en niet in oplossingen waar ik wat aan heb!

Ik zou dus zeggen koop in het buitenland en hou dat heel lang vol. Dan ziet rutten de belasting inkomsten een stuk zakken en dan worden ze pas wakker in de regering! Als we ze daarmee in de portemonnee raken.

door bijvoorbeeld geweld loze demonstraties! Moet de politie begeleiden en dat kost de regering geld, opstoppingen op wegen kosten de gemeenten en rijk geld! Op die manier kunnen we ze in de portemonnee raken. Tanken in buitenland! Enz laat het beleg niet van je brood stelen door onze roverheid!

Wens ieder die ook zo zwaar gebukt gaat in de periode veel sterkte en bedenk er zijn meer mensen als u die het ook niet makkelijk hebben maar we moeten nooit op geven want dan hebben ze alsnog gewonnen!