Meneer kuipers en kompanen flikken het weer!

Na dat de regering opgelicht is door die lul van van lienden. Doet meneer kuipers er ook nog een schepje boven op! Tieves land met corrupte ambtenaren die alleen maar bezich zijn de maatschappij om zeep te helpen al wonend in hun riante huizen gekocht met list en bedrog!

Dreigen is het enige wat ze in dit kut land kunnen en boetes opleggen want dat leverd geld op!

Maar begeleiden van mensen of hulp aanbieden komt pas als laatste want dat kost geld! Waardeloos kut land is nederland geworden. Denk dat er nog veel meer demonstraties gaan komen want die kut ambtenaren zijn doof voor wat de bevolking vind. En we geen oranje in onze achternaam hebben dan kan wel alles in Corona periode.

Maar een biertje drinken of een feest mag niet.

Daarmee hebben ze heel veel mensen buitenspel gezet. En hebben door deze uitzichtloze situatie meerdere jongen mensen al zelf moord gepleegd dan de jaren er voor. En deze situatie is gecreëerd door meneer rutten en kompanen. Regeren uit paniek ipv met gezond verstand.

Ik zou graag wat anders gaan doen maar zonder geld kom je niet ver want kost duizende euros. Die ik niet meer heb want dat is onder tussen allemaal afgepakt is door de belastingdienst door middel van boetes en dwangbevelen.

Nog even en dan heb ik toch niks meer te verliezen dan zou ik als politicus toch maar wat beter gaan uitkijken want ook jullie moeten een keer naar buiten en naar huis!

En dan kunnen jullie ons idioten noemen maar liever een idioot dan een mens zonder moreel en normen en waardes. Enige wat bij politici telt is geld!

Rutten rot toch op met je leugenachtige schapen kop!