100% stijging kosten stadsverwarming.

Zo de regering kan weer 1 miljard euro extra winst op de bank zetten van eneco.

En schepen ze ons af met 400 euro.

Eneco had vorig jaar een omzet van 4.5 miljard. In januari hebben ze de prijzen verdubbeld. Dus als er 2 miljard aan stadsverwarming zou zijn afgenomen(energie) vorige jaar bij eneco. Is hun winst dus ook verdubbeld en ook de belasting afdracht aan de roverheid.

Onze rekening voor stoom was deze maand 585 euro en stadsverwarming ook bijna 500 euro. ons geld is nu op meneer rutte kan ik bij u komen eten, o nee u bent nu met u pik aan het spelen in oekraine met u ruk partner.

We weten onder tussen wel dat u het virus bent waar we nu met zijn alle last van hebben.

Dat u alles in nederland heeft kappot bezuinigd, van de zorg tot onderwijs.

Boodschappen en energie niet meer te betalen zijn.

Ik voorzie dat een grote groep mensen die het niet meer met eerlijk werken kunnen rond boxen zullen overstappen op andere niet zo eerlijke werkzaamheden on maar rond te kunnen komen.

Dat betekend dus dat die mensen rijkdom zullen gaan halen bij de mensen die geld hebben.

De maatschappij is door de drang naar geld die word op gelegd door de roverheid totaal naar zijn klote geholpen.

Mensen kunnen en willen een ander niet meer helpen want we rennen allemaal als een kip zonder kop rond in nederland.

Maar we laten ons wel massaal door de mol hersenspoelen op de commerciële zenders.

Zodat ze 58 miljoen met reclames kunnen verdien die ze vervolgens door onze strot duwen.

Ja je las het goed, 58 miljoen moet je je voorstelen hoeveel goeds je daarmee kan doen. Als je daar dan je naam als jumbo bijvoorbeeld aan koppelt heb je mijn stem.

Sorry vergat dat het bij de jumbo en partners die voor de jumbo werken het ook alleen maar om de centen gaat. En die walsen kleine ondernemers gewoon plat. Zoals al die grote BV’s weg komen met list en bedrog wat nog mag ook volgens de Nederlands regering en wet.

Hoe rijker je bent in nederland, hoe minder belasting je betaald. Onthou dat goed er word met 2 maten gemeten.

Voor u de burger, worden de prijzen kunstmatig hoog gehouden.

Want hoe kan een verkoper hier in nederland anders geld verdienen op spullen van aliexpress? Voorbeeld een klep voor de afzuiging van onze woning. Prijs Nederland 165 euro, prijs aliexpress met verzenden en btw exact de zelfde klep 59 euro! We worden door de overheid vet bestolen. En wij maar werken! En premies betalen die weer worden geïncasseerd door geld wolven die mede oorzaak zijn van een verhardende maatschappij. Maar zich als klein bange mannetjes verschuilen in een heel groot kantoor want dan zijn de egos weer gestreeld.ze kunnen nog net hun reet zelf afvegen maar verder kunnen ze niks. En moeten ze voor alles een ander inschakelen.

Werken loont niet meer! En waag het maar niet om voor je zelf te gaan werken met eerlijk werk want dan kan je het wel vergeten.

Wil je in nederland succes vol zijn dan moet je overlijken gaan of gewoon geen ene empathie of moraliteit hebben.

Met niks beginnen is in nederland ook al niet meer mogelijk als je ander werk zou willen gaan doen moet je eerst 5000 euro aan opleidingen doen die weer zijn opgelegd door onze roverheid. Maar als ik dan een medewerker naar de svs stuur een poos geleden valt er een man dood vanaf een gebouw tijdens de opleiding glazenwasser. Die medewerken is niet echt een goeie glazenwasser geworden.en waren ze muis stil bij de svs. Maar ik mag voor de schade opdraaien aan gemiste inkomsten en kansen. En een overheid waar wij al een paar jaar een schuld af proberen te lossen maar door alle verhogingen en stress wij de brui er aan gegeven hebben.

Een vastgoed verhuurder urbanindustrial die komt smeken of je niet een deur wil verhuizen zodat hun een pand extra konden verhuren! Zonder enige compensatie van hun kant. Kost een half jaar van onze tijd. En daarna met advocaten je komen bedreigen omdat we de huur niet altijd op tijd konden betalen. Maar zelf met heel goedkoop geleend geld van een Europees fonds alle panden in de regio opkopen en de prijzen gelijk met minimaal 300 euro verhogen betaalde 1700 en ze vroegen 2000 voor pandje wat leeg stond. Oplichter in zijn geleaste Porsche!