Steun regering alleen voor de rijke ondernemer!

Ohja het is wel duidelijk, deze regering is er alleen voor bedrijven en mensen met geld.

Kijk naar doutze kroesen of hoe die mevrouw ook mag heten.

Eigen vermogen 29 miljoen maar wel 76000 euro steun gekregen.

Ons eigen vermogen is inmiddels 0 en krijgen niks!

Heren en dames van het kabinet, bedankt dat jullie eens aan de kleine ondernemers denken.

Die jullie al jaren genadeloos afstraffen met verhogingen en boetes en daarmee een ondernemers klimaat hebben gecreëerd van ritselen en regelen die de klanten bedonderd achter laten.

Wij bloeden voor de regering zodat die de gemiste inkomsten van de multinationals die geen euro belasting betalen. kan compenseren.

En die zelfde multinationals, de regering een rad voor der ogen draaien en lachend nederland verlaten. of minder banen opleverde dan gedacht.

En dan hebben we het nog niet eens over de achterban van de regering die ze oplicht waar ze bij staan! MOET IK NOG MEER ZEGGEN!

Hard werken loont niet meer in nederland en eerlijk werk al helemaal niet. Is belangrijker dat je glade praatjes hebt en welke ander glade praters je kent. En daar zit nederland vol mee met glade praters

Accountants zijn dus ook niet te vertrouwen kijk maar naar de ex land advocaat van de regering. Als het daar gebeurt gebeurt het overal.

Ik snap nu wel dat we niet worden geholpen door onze accountants. Meer worden dan daden en als het lastig word geven we gewoon de klant de schuld.

Dus ik neem aan dat de regering geen normale maatschappij wil

Maar alleen maar criminelen en oplichters met stropdassen in de maatschappij wil hebben.

Rast he meneer rutte dat nederland onder tussen i. Verzet komt, heeft u over u zelf afgeroepen met al die regels die alleen gelden voor mensen met geld.

Hard werken loont niet meer in nederland.