Boekhouder adviseur ms partner gezocht die met Microsoft dynamics 365 over weg kan.

Wij zijn opzoek naar een boekhouder / adviseur ms partner die ons kan adviseren / begeleiden hoe we het beste met het microsoft dynamics 365 platform om kunnen gaan, wat betreft de boekhouding. Maar ons ook kan helpen met het verder uitwerken van onze bedrijfs processen die we in customer service en field service willen gaan gebruiken. We hebben de beschikking over business central, sales enterprise, customer service enterprise, en field service.

Onze huidige boekhouder gelooft niet in microsoft en wil derhalve ook geen tijd geld en energie in ons bedrijf stoppen en weigert dus eigenlijk om ons verder te helpen tenzij we elke maand alles naar hun dubbele boekhouding sturen in exact online.

Maar daar ben ik niet mee geholpen!

Dat lijkt wel de norm tegenwoordig we zeggen dat we het kunnen maar puntje bij paaltje laten we je barsten. Nauw zo werk ik niet.

Kunt u wat voor ons betekenen, neem dan aub contact op met ons via de mail. Want het ziet er momenteel heel ☹️ uit.