Interbank waardeloze kut bank met waardeloze medewerkers!

Mensen leen nooit geld bij de interbank!

Dit zijn zulke geld wolven dat ze je liever kapot maken dan je te helpen, als je in de problemen komt door deze fijn hoeren regering die ons keihard laat stikken

Bij de interbank kan niks, zonder papieren want stel je voor dat je liegt!

Van mij mogen ze het kantoor van deze geld wolven wel in de hens stekken!

Intrum kan wel de termijnen naar benden doen en eventueel de eindtermijn aanpassen,zonder papieren te moeten inleveren.

Wat een geweldig tering land is nederland geworden met niet zulke fijne mensen die alleen maar om poen denken en schijt hebben aan de maatschappij !

Goed geregeld hoor mark stelen loont in nederland wel maar werken niet meer!

Dus deze hele maatschappij met lozers oplichters fraudeurs en drugs criminelen kan wat mij betreft allemaal dood vallen!

Die gasten verkassen als ze het hier verziekt hebben voor ons naar Marokko of Turkije Spanje Italië enz want daar hebben ze een tweede huisje. betaald van onze uitkeringen!

Maar wij mogen dood vallen letterlijk van deze regering!

Ik ga nooit meer belasting betalen ga wel de rest van me leven zwart werken!

Want de regering gunt ons ook niets 12 jaar lang kunnen ze alleen maar boetes en verhogingen en extra straffen uitdelen!

Maar helpen nee, zorgen dat je niet word opgelicht door boekhouders die je gewoon keihard voorliegen en jou dan de schuld geven! Dat interesseert deze regering niet alleen poen en dat graaien is helemaal door gewerkt tot aan de top bij banken als de interbank?

Maar als er een aanslag op ze word gepleegd of het pand afbrand dan schreeuwen ze moord en brand, maar hebben het zelf veroorzaakt door mensen niet tehelpen maar alleen aan eigenbelang word gedacht.

Maar daarnaast heeft de regering zelf een gat van 15 miljard in de begroting !