Eneco schijt bedrijf!

Hebben je een regeling lopen krijg je alsnog extra kosten aan je broek omdat we volgens Eneco niet op tijd betaald hebben , terwijl dat bedrag in de regeling zit omdat we het maand termijn verlaagd hadden! Lekker zooitje bij Eneco net zoals de rest in dit klote land waar niks normaal kan werken!

Gelukkig gaan we van dit klote bedrijf afscheid nemen en gaan we van de winter verder met de warmtepomp.

Deze oplichters krijgen geen cent meer van ons de aanvraag voor het verwijder van de stadsverwarming aansluiting ga ik zo aanvragen ben klaar met deze hele kut regering en alles wat daar mee te maken heeft zoals eneco stedin liander allemaal oplichters die slimme meters ophangen die afwijken zodra je led verlichting aansluit of andere apparaten met een schakelende voeding die tegenwoordig bijna over al inzit! wij hebben een verbruik wat meer is dan een 5 persoons gezin verbruikt. We zijn met zijn 2 je en geen wiet kwekerij want dan had ik de rekening gewoon kunnen betalen dus ergens klopt er hier iets niet.

Huis vol met zuinige led verlichting zuinige tv zuinige koelkast? We worden niet genaaid hoor door meneer rutten? Want de stroom rekening is alleen maar gestegen ipv gezakt.

Ga nu zelf maar stroom meters ophangen in de meterkast want het lijk er op of dat de meter ongeveer 20% teveel meet naar gelang ik de verlichting dim of niet.

Belachelijk dat ik het beetje geld dat ik heb moet uitgeven om de meter die door de regering verplicht moet worden opgehangen te controleren of deze wel correct werkt?!!

Maar als hij daad werkelijk zoveel afwijking heeft dan is dat over de periode dat de meter er hangt een aardig bedrag wat wij dus teveel zouden hebben betaald!