En bedankt he kloothomels in de regering!!!

Ga voorlopig geen belasting betalen!!!! want me energie rekening is met bijna 1000 euro gestegen voor een jaar!!!!!!

Zou niet weten hoe we dit moten betalen.

Aangezien onze spaarpot al helemaal leeg is na 0 euro corana steun.

Alles in nederland is alleen maar voor mensen met geld die steun krijgen.

Wij krijgen trappen na!

Zou niet meer weten hoe die neppers in denhaag dat willen repareren!

Onee dat willen ze niet ze willen alleen zich zelf verijken!

Dacht dat je voor bepaalde functies toch ect eenopleiding gevolgd moet hebben.

Nee bij rutte niet, wat is hij toch een akelige man, totaal blind voor wat er voor zijn neus afspeeld! Denk dat de mensen die hij idioten noemt vanzelf wel in actie komen want nu is alles onbetaalbaar geworden.

Denk dus maar niet dat ik nog luister wat de regering zegt, aangezien ze ons en duizenden andere mensen gewoon laat barsten.

Voor duizenden euros huis aangepast om het energie zuiniger te maken voor het mileu en de portemonnee!

Dat is dus ook weg gegooigd geld en ga ik ook geen euro meer insteken het heeft in dit kut land, met deze kut regering toch geen zin!

Denk dat ik ook maar alles om me heen ga slopen, net als onze regering en dan zeg ik ook kan ik me niet herinneren dat ik dat heb gedaan!

Meneer rutte en kornuiten leven in een bubbel die totaal niet synchroom loopt met de werkelijkheid.

Gezeik bij: brandweer,politie,leger verhuizing,jeugdzorg en zorg,uwv.

ze kunnen ook gewoon niks fatsoenlijk regelen, maar verwachten wel dat jij de wet kent en geen fouten maakt want ze straffen je gelijk af met boetes.

Nu de mensen in de maatschapij die tesla rijden meer bijteling moeten gaan betalen,zijn ze ineens een stuk minder interessant! Nogmaals bedankt he rutte dat u er totaal niet bent voor de burgers.

Vreemd he dat u en u cabinet beveiligd moet worden! Snap niet dat u dnachts nog slapen kan na alle elende die onder uw bewind heeft plaats gebonden! Goed gedaan hoor Mark rutte maar stop nu maar met kutten en ga het land regerinen waar je voor betaald word je kloothomel je schijt op de zelfde wc dus ga eens even wat voor de burgers regel en haal je arm uit de reet van het groot bedrijf en richt je energie eens op de kleine bedrijfjes. Want die grote hebben al laten zien dat ze hier niet zijn gevestigd om het zo een mooi gaaf landje is zoals u zelf vind meneer rutte maar om de belastingen te ontduiken die u vervolgens bij de burger en kleine bedrijf weer gaat invorden met alle geweld dat nodig is.

Dat is uw bedankje aan de hard werkende nederlanders die door u geen cent meer overhouden!