Dynamicscloudsolutions.nl

Interesse in microsoft dynamics Begin er maar niet aan met deze partij. meneer en mevrouw beukers doen of ze er verstand van hebben. Maar leveren de licentie via een omweg waar microsoft niet zo blij mee is. Want microsoft bied geen support aan klanten die via een cloudsolutions partner licenties afneemt. Met andere woorden je krijgt alleen support van je partner. Daarnaast belooft deze partij een kompleet ingericht pakket. Niet dus 800 euro voor het instellen. Maar dan kan je geen btw verlegd gebruiken want dat werkt niet! (Hadden ze nog nooit van gehoord). Maar wel bij phillips in de boekhouding gewerkt.

Daarnaast hebben ze nog tich bedrijfjes op hun naam staan.

Support hebben ze nog nooit van gehoord.we gaan op vakantie we bellen je volgende maand wel. Sluiten je gewoon af ondanks dat we hadden aangegeven dat we de factuur niet op tijd konden betalen. Extra kosten 500 euro is volgens mij het zelfde als chantage

Werkbare handleiding hebben ze ook niet. Op email vragen reageren ze niet, voor beeld wat we zouden ontvangen van ze hebben we nooit gehad.

Ja als je wilt betalen reageren ze wel, ja voor 125 euro per uur! Terwijl ze een half systeem hebben geleverd en totaal geen begeleiding of training.

Door corona is alles dus nog langer vertraagd en hebben we nog steeds geen werkend systeem bij deze oplichters. wij hebben onze diensten hier dus na 24 maanden strijd beeindigd. U bent gewaarschuwd!